Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent a BRONZ-SILVER-GOLD elnevezés a KERMA műbőr panel kategóriáknál?

A bőrpanelek BRONZ-SILVER-GOLD elnevezése 3 kategóriát jelent. Az általunk készített bőrpanelek több mint 100 különböző színű és típusú műbőrből készülhetnek, melyek színben, mintában és minőségben eltérnek egymástól. A minőségi különbségek ár különbséget is jelentenek, ezért a bőröket 3 kategóriába rendeztük, a beszerzési áruk alapján. A legolcsóbb a BRONZ kategória, aztán árban kicsit magasabb a SILVER és a legdrágább műbőrök a GOLD kategóriában vannak. Jelenleg 4 bőr és műbőr gyártó céggel vagyunk kapcsolatban, melyek segítségével így a 3 kategóriával mindenki találhat igényének megfelelő típust és színt.

Milyen méretű falpanelekből választhatok?

Falpaneltervező programunkban 5 standard méretből választhatsz. Az 5 megadott méretet tetszőlegesen kombinálhatod egymással. Az 5 standard falpanel méret: 12,5x12,5cm , 12,5x25cm, 25x25cm, 25x50cm és 50x50cm

Milyen vastagok a falpanelek?

A Kerma műbőr falpanelek vastagsága 2cm. Ez 1cm faforgácslapot, 1cm szivacsot és a ráfeszített műbőrt jelenti. A panelek kérhetőek szívacs nélkül is, így a vastagság 1cm lesz. A szivacsos és szivacs nélküli panelek között nincs árkülönbség.

Milyen méretű faldekorációt tervezhetek a programmal?

A programmal tervezhető maximális méret az 400cm szélesség és 300cm magasság. Ha ennél nagyobb faldekorációt szeretnél, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat. A legkisebb megadható méret az 12,5cm szélesség és 12,5cm magasság.

Van-e lehetőség a műbőrökből színmintákat kérni?

Igen, postai úton ingyenesen küldünk neked a kiválasztott műbőrökből 1-1 mintát, hogy a valódi színeket is lásd, hiszen a monitoron látott színek eltérhetnek a valóságtól. Ingyenes műbőr színmintákat az alábbi linkre kattintva tudsz kérni: https://www.kerma.hu/ingyenes-szinminta/

Mit tegyek, ha nekem egyedi méretű műbőr faldekorációra lenne szükségem?

Egyedi méret esetén a program mindig a standard méretekből kirakható legnagyobb méretet ajánlja fel, vagyis azt, ami pontosan osztható 12,5cm-el. Ha neked ez a méret se megfelelő, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat és tervezünk neked egyedi méretekre faldekorációt.

Hol tekinthetem meg a paneleket élőben?

Minket Debrecenben a Galamb utca 6 szám alatt találsz meg, ahol a Kerma műbőr falpanelek megtekinthetőek élőben is. Budapesti partnereink a Roka Lakástextil és a Komandor Kft.

Kaphatok-e segítséget tervezésben?

Igen, ha szeretnéd, akkor vállaljuk a megadott méretek és a kiválaszott műbőrök alapján a tervezést, mely ingyenes.

Mit tudok tudok tervezni a falpanelekből?

A bőrpanelek kiválóan alkalmasak akár falvédőnek, tv falnak, előszobalfalnak, ágyvégeknek, vagy egyéb design faldekorációnak. A műbőr panelek könnyen tisztíthatóak, hő- és hangszigetelőek is.

Mennyi a gyártási idő a leadott terv után?

Gyártási időnk 3-4 hét, melyről e-mailben tájékoztatni fogunk.

A panelek hogyan rögzíthetőek az adott falfelületre?

A panelek ragasztással rögzíthetőek a falra. Az ajánlott ragasztó az általunk is használt, webáruházunkban kapható Soudal T-rex ragasztó. A paneleket egyenként kell a falra rögzíteni, a ragasztót a panelek hátára kell felvinni, kb diónyi pöttyökben. Például egy 12,5x12,5cm panelre 1 diónyi pötty, egy 25x25xm panelre pedig 4 pöttyöt tegyél.

A paneleket én is feltudom tenni a falra, vagy szakember szükséges hozzá?

A panelek házilag is felrakhatóak. A felrakáshoz segítségként felrakási útmutatót küldünk a megrendelés mellé. Igény esetén vállaljuk a felrakást is, mely 4.000.-/m2 ragasztóval együtt. Erre még egy kiszállási díj jön rá, mely 30.-/km Debrecenből számolva.

Milyen felületre ragaszthatóak a panelek?

A falpenelek fesstett falra, gipszkartonra, tapétára is rögzíthetőek. Arra ügyelj, hogy a fal tiszta és pormentes legyen. Sima glettelt falra a panelek nem jól tapadnak, ezért a glettelt falat le kell festeni, vagy legalább alapozóval átkenni.